JOŠ SAMO POTPIS: Gavranović prošao liječnički i pridružio se Riječanima u Dubaiju

Kako smo već javljali OVDJE, preostaje još samo formalni potpis ugovora i reprezentativac Švicarske Mario Gavranović postat će novi igrač HNK Rijeke

Pred samo finiširanje ovog transfera u kojem je glavnu „tehničku“ ulogu odigrao Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke koji je danima u Zurichu dogovarao detalje s Gavranovićem i njegovim dosadašnjim klubom Zurichom, u Dubaiju gdje momčad Rijeke boravi na pripremama šire se valovi optimizma.

Uglavnom diplomatski oprezni predsjednik Uprave kluba Damir Mišković ne libi se otvoreno najavljivati upuštanje u bitku s Dinamom za naslov prvaka, a pritjecanjem novih informacija o mogućim igračkim pojačanjima njegove riječi poprimaju sve veću i veću realnu težinu. Kada se momčadi pridruži ovako međunarodno priznati igrač, onda je u tu momčad definitvno ubrizgan novi impuls ne samo konkretne igračke snage na terenu, već i optimizam odnosno drugačija, puno bolja psihološka slika.

Kako danas javlja Radio Rijeka, Mario Gavranović uspješno je jutros u pratnji klupskog liječnika dr. Bobana Dangubića prošao liječnički pregled u privatnoj bolnici u Dubaiju. Preostalo je još razmijeniti dokumentaciju s Zurichom i Gavranović će staviti potpis na ugovor. Tako bi igrač mogao već večeras odraditi i prvi trening sa svojom novom momčadi!

Podsjetimo, Mario Gavranović napadački je orijentirani igrač (napadač ili ofenzivni vezni) u najboljim igračkim godinama (26) kojeg hrvatski navijački puk ne pamti baš po dobrom – upravo je ovaj igrač svojim golovima (2) demolirao reprezentaciju Hrvatske u prijateljskom susretu na splitskom Poljudu (2-4) odigranom u ljeto 2012. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=zEPd2DplLcE

Igrač hrvatskog podrijetla je u mlađim uzrasnim kategorijama „vrbovan“ da se prikloni „kockastima“, no neuspješno – Gavranović se priklonio švicarskom dresu pa je za reprezentaciju trebao i igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije godinu i pol dana. Nakraju nije odigrao ni minute – na jednom od treninga ozlijedio je koljeno i za njega je nastup na prvenstvu ostao samo želja.

Do sada je u karijeri nosio dres Lugana, Yverdon-Sporta, Neuchatel Xamaxa, Schalkea, Mainza i Zuricha, za mladu reprezentaciju Švicarske odigrao je 14 utakmica i postigao tri pogotka, a u dresu A vrste je sakupio 11 nastupa uz četiri pogotka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari