JOŠ SAMO STOTINJAK ULAZNICA! Evo uputa za navijače Rijeke koji stižu u Split morskim i kopnenim putem

Pokažimo svima zašto je Rijeka najbolje od svega!

Nogometaši Rijeke u subotu (stadion Poljud, 17 sati) gostuju kod Hajduka u utakmici 24. kola MAXtv Prve lige.

S obzirom na odlazak velikog broja navijača HNK „Rijeka“ na utakmicu obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

HNK Rijeka je za utakmicu povukao maksimalan kapacitet gostujuće tribine od 1.460 ulaznica, a do sada je prodano 1.330 ulaznica.

Osim odlaska 1.000 navijača trajektom „Zadar“ u organizaciji kluba navijača Armada očekuje se odlazak cestovnim putem većeg broja (oko 450) navijača na utakmicu osobnim i kombi vozilima te autobusima.

Iz policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK „Rijeka“ koji putuju vozilima biti naplatne kućice Dugopolje od kuda će se navijači autobusom pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta za gostujuće navijače na stadionu Poljud.

Preporučeno vrijeme dolaska navijača na Dugopolje je do najkasnije 15 sati da bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice.

Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka se otvara u 15:00 sati i cijena ulaznice je 40 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti još u četvrtak i petak (09. i 10. ožujka) u vremenu od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u trening kamp HNK „Rijeka“, na adresi Rujevica 10.

Ulaznice za gostujuće navijače neće se prodavati na dan utakmice u Splitu te se preporučuje da navijači HNK Rijeka koji nemaju ulaznicu ne putuju na utakmicu.

Iz HNK Rijeka pozivaju sve navijače Rijeke na fer i korektno navijanje te podsjećaju na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu uporabe i posjedovanja pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja i dr.

Podrška naših navijača kako na domaćoj tako i gostujućoj utakmici pokazatelj je zajedništva i ljubavi prema klubu i neizostavni dio svakog novog uspjeha.

I zato pokažimo svima zašto je Rijeka najbolje od svega… i vodimo naše igrače do nove pobjede!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari