JUČER TRENIRAO, DANAS OTPUTOVAO Ivan Tomečak odlazi u Dnjipro – Keku brige, Rijeci milijun eura!

Trener HNK Rijeke Matjaž Kek isijavao je nezadovojstvom na današnoj konferenciji za novinare – polivalentni bek Ivan Tomečak, koji može igrati i desno i lijevo (što je i bio slučaj nakon odlaska Marina Leovca), i uz čije su ime vezani svi uspjesi Rijeke u posjednje dvije sezone, naprasno je naspustio momčad. Keka je najviše zaboljelo što mu se igrač – nije javio.

“Jučer je trenirao, a danas je otišao bez moje dozvole. Vjerojatno je angažman, ali to morate pitati ljude iz kluba”, smogao je snage prokomentirati Kek, nezadovoljan još jednim odlaskom donedavno stožernog igrača.

No kad se strasti smire, možda ipak prevagne ona da je bolje ne imati nezadovoljnog igrača u momčadi, pogotovo kada ti njegovim odlaskom na račun sjedne – milijun eura!

Ivan Tomečak u sljedeća 24 sata postat će novi igrač ukrajinskog prvoligaša “Dnjipra”, potvrdio je Ivan Mance, pomoćnik sportskog direktora. Ukrajinci su na Rujevicu poslali ponudu u visini od milijun eura koja aktivira klauzulu u igračevu ugovoru s klubom.

“Klub je dobio ponudu koja aktivira Tomečakovu izlaznu klauzulu i tu nije bilo prostora za pregovore. Tomečak je danas otputovao na liječnički pregled i neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Pričekali bi nekoliko sati dok sve ne bude formalizirano. Trebao bi potpisati danas ili sutra. Ne radi se o klubu iz lige petice, ali je riječ o jednom velikom europskom klubu”, potvrdio je Mance i dodao kako bi u Rijeci u sljedeća dva dana mogao osvanuti novi lijevi bek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari