VEČERAS RIJEKA-OSIJEK Ristovski: Želimo nastaviti s pobjedama!

Nakon uspješno apsolviranog gostovanja na Parku mladeži i dodatnog impulsa pozitivne energije koju su igrači dobili na pripremnoj utakmici protiv Orijenta, pred nogometašima Rijeke novi je prvenstveni izazov.

rijeka osijek

Gost na stadionu HNK Rijeka u nedjelju od 21 sat bit će Osijek protiv kojeg će momčad Matjaža Keka pokušati nastaviti uspješan niz u ovoj sezoni i sačuvati mjesto u samom vrhu MAXtv Prve lige.

– Jedna vrlo bitna utakmica pred reprezentativnu stanku pred nama. Dosta se provlači kako Osijek dugo nije pobijedio, ali moje mišljenje je malo suprotno. Utakmica može odrediti put u daljnjem prvenstvu, jedini cilj i želja je doći do novih bodova, ali doista mislim da će to biti težak put. Osijek se organizirano brani i morat ćemo biti koncentrirani, pravovremeni i okomiti da bi se obistinila želja i da bismo došli do tri boda. Trebamo Rujevicu u bijelom, pomoć s tribina itekako nam dobro dođe – rekao je Matjaž Kek.

Uz trenera, utakmicu je ispred igrača najavio branič Stefan Ristovski.

– Dolazi nam Osijek i znamo da neće biti lako jer smo upoznati s njihovom individualnom kvalitetom. Mi želimo nastaviti s pobjedama, pokazati da je ono na početku sezone bilo slučajno i da imamo čvrsti karakter, disciplinu… Cilj je dati što prije pogodak kako bismo što lakše završili utakmicu – rekao je u najavi Stefan Ristovski.

Više s konferencije za novinare uoči utakmice Rijeka – Osijek pogledajte u video prilogu što se nalazi u nastavku. (hnk rijeka)

UTAKMICA NISKOG SIGURNOSNOG RIZIKA

Utakmica protiv Osijeka proglašena je niskog sigurnosnog rizika. To znači da će vrijediti uobičajena procedura kada se ne radi o derbijima protiv Dinama ili Hajduka. Vrata stadiona će se otvoriti u 19.30 sati, pa sve navijače molimo na što raniji dolazak na stadion kako bi pravovremeno prošli sigurnosne provjere i na vrijeme zauzeli svoje mjesto na tribinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari