Juniori Rijeke pobijedili Crvenu zvezdu i treću godinu zaredom osvojili turnir u Foči

Juniori Rijeke treću godinu zaredom osvojili su prvo mjesto na turniru “Football friends” što se održava u Foči svladavši u finalu Crvenu zvezdu 4:3 (1:1) nakon izvođenja penala

Bila je to repriza prošlogodišnjeg finala u kojem su Riječani ponovo bili uspješniji. Junak večer bio je Marko Šušak koji je pri izvođenju penala obranio udarce Ivanovića, Stojanovića i Pavlovića.

Sigurni za Rijeku s bijele točke bili su Zrilić, Kurbaša i Omerović.

U regularnom dijelu Rijeka je povela golom Kurbaše u 32. minuti, a Crvena zvezda izjednačila nakon autogola Đogana – 1:1.

Na putu do finala Rijeka je prvo u četvrtfinalu bila uspješnija od Budućnosti 3:1, a bijele su do pobjede predvodili dvostruki strijelac Kurbaša i Omerović.

U polufinalu izabranici Mije Dadića svladali su Maribor 3:1 uz dva gola Zrilića i jedan Omerovića.

Rijeka je na turniru osvojila i dvije pojedinačne nagrade. Filip Zrilić proglašen je najboljim igračem, dok je Marko Šušak proglašen najboljim golmanom turnira.

Za Rijeku su nastupili: Marko Šušak, Nikola Vidović, Marko Putnik, Ivan Rupčić, Stefan Antanasković, Adrian Liber, Josip Listar, Filip Zrilić, Sergej Baltić, Dominik Križanović, Marko Bulić, Ivan Biškupović, Jasmin Omerović, Edi Ajanović, Mihael Rovis, Ivan Kurbaša, Mislav Đogan, Luka Pršo.

NAJGLEDANIJI VIDEO: