DVA BODA SU VAŽNA

Kauboji danas love novu pobjedu: Evo kada počinje utakmica i gdje je možete gledati

Photo: Pixsell/PIXSELL

Hrvatska mora pobijediti u ovoj utakmici jer bi tako održala na životu i minimalne šanse za prolazak dalje

Hrvatska rukometna reprezentacija će danas od 18 sati igrati drugu utakmicu drugog kruga Svjetskog prvenstva. Protivnik je Belgija, momčad koja je kao potpuna nepoznanica ušla u ovaj turnir i pokazala da zna igrati rukomet.

Hrvatska je u prvoj utakmici remizirala s Danskom koja glasi za prvog favorita turnira. Tom utakmicom Kauboji su pokazali da još uvijek pripadaju među najbolje reprezentacije no poraz od Egipta doveo nas je u situaciju da ni to nije dovoljno za prolazak u četvrtfinale.

‘Nema previše smisla zbrajati i oduzimati’

“Belgija je izborila drugi uz kvalitetne izvedbe, radili su nam probleme, imaju izvrsnog golmana. Igraju pokretljivu, agresivnu 6-0 zonu”, kazao je izbornik Hrvoje Horvat pa prokomentirao borbu za četvrtfinale:

“Nema previše smisla zbrajati i oduzimati, trebamo gledati sebe da naša izvedba bude prava”, zaključio je.

Hrvatska mora pobijediti u ovoj utakmici jer bi tako održala na životu i minimalne šanse za prolazak dalje. Utakmica kreće od 18 sati uz izravan prijenos na RTL-u. Emisija prije utakmice počinje u 17 sati, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari