KEK: SVE OVISI O NAMA! Nogometaši Rijeke danas (15) traže petu pobjedu nad „Lokomotivom“

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion u Kranjčevićevoj, 15 sati) gostuju kod Lokomotive u utakmici 31. kola MAXtv Prve lige.

Riječki nogometaši ove sezone četiri su puta odmjerili snage s Lokomotivom i ostvarili su pritom četiri pobjede. Rijeka je dvaput slavila u Kranjčevićevoj ulici svladavši lokose 2:1 u prvenstvu i 1:0 u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.

– Još jedno teško i interesantno gostovanje. Lokomotiva je u pozitivnoj seriji, šteta što ovakve dvije ekipe nemaju mogućnost igrati na boljem terenu pošto obje ekipe žele igrati. Kako nama tako i njima i moramo se prilagoditi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, uoči subotnjeg gostovanja protiv Lokomotive.

– Lokomotiva je definirala sastav, spoj mladosti i iskustva. Igraju dobro, nešto opreznije nego inače, imaju brzu transformaciju. Razmišljamo najprije o sebi. Sigurno da rezultat ovisi o tome kako će Rijeka izgledati, zaključio je Matjaž Kek.

U videu HNK Rijeke pogledajte što je još Matjaž Kek izjavio uoči utakmice protiv Lokomotive

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari