VEČER ZA PAMĆENJE: Na Facebooku se oglasio junak veličanstvene Liverpoolove pobjede!

Stoper Redsa koji je posljednjih dana proživljavao teške trenutke zbog afere ‘Zagrijavanje’ oglasio se na društvenim mrežama

Bila je to neponovljiva večer, večer za koju čovjek poželi da se nikada ne okonča. A možemo si samo misliti kako je bilo onima koji su uživo na Anfieldu pratili dvoboj o kojem će se još dugo pričati.

https://www.youtube.com/watch?v=tscdbcoUfiw

Ishod ovog veličanstvenog YNWA derbija svi već sigurno dobro znate. U utakmici prepunoj preokreta, fantastičnih poteza i atmosfere koja se teško može doživjeti igdje drugdje, o čemu smo pisali OVDJE, Liverpool se pogotkom u sudačkoj nadoknadi poput Feniksa izdigao iz pepela i plasirao u polufinale Europske lige.

Sve je neodoljivo podsjećalo na Istanbul i finale Lige prvaka 2005. godine, samo što je umjesto Milana, ulogu tragičara preuzela dortmunska Borussia.

Heroj dramatičnog dvoboja na Anfieldu bez sumnje je bio naš Dejan Lovren koji je u posljednjim trenucima susreta preciznim udarcem glavom zatresao mrežu njemačkog predstavnika i izazvao neviđeno slavlje na tribinama.

Stoper Redsa koji je posljednjih dana proživljavao teške trenutke zbog afere ‘Zagrijavanje’ oglasio se na društvenim mrežama nekoliko sati nakon velikog trijumfa.

lovren tweet

“Trud, zalaganje i vjera…ništa više! Hvala svim ljudima koji su uz mene i kad je najteže, neopisivo mi znači vaša podrška. I ja sam samo na kraju čovjek…YNWA”, napisao je Lovren.
Matko Breber

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari