KRAMARIĆ NAPOKON ZAIGRAO! Nova šansa u Leicesteru ili pokazivanje kupcima da je zdrav?

Andrej Kramarić

Andrej Kramarić već je „zaboravio“ kada je to posljednji puta istrčao na travnjak u dresu Leicestera – hita engleskog prvenstva i vodeće momčadi engleske Premier lige – kada ga je trener „lisica“ Claudio Ranieri pozvao s klupe i uvrstio u igru u 80. minuti susreta protiv Liverpoola u Liverpoolu. Razigrani domaćini su  danas pomalo indisponiranog Leicester nadigrali s 1:0 (Benteke, 63).

Krama u tih deset minuta nije mogao bogznašto pokazati, tek je nekoliko puta udario loptu, a nije uspio uputiti ni udarac prema golu, ili na neki drugi način sudjelovati u opasnijoj napadačkoj akciji svoje momčadi. No zato je u posljednjim sekundama utakmice u jednoj obrambenoj akciji osujetio napadače Liverpoola u stopostotnoj šansi! S druge strane, Dejan Lovren vratio se u dres Liverpoola nakon neugodne ozljede, i dograo jednu sasvim korektnu partiju.

No ovo je vjerojatno ipak bio tek Ranierijev način da se oprosti od „finog dečka“ Krame koji je nezadovoljan (nikakvom) minutažom na odlasku iz Leicestera, jer je pod Ranierijevim vodstvom pao ne samo u drugi plan nego najčešće i iz svih kombinacija i za – klupu.

Pored toga, možebitnim kupcima se mora pokazati da je Andrej zdrav, i da nema nikakve zapreke da ga angažiraju.

A hoće li nova Andrejeva adresa biti Serie A i Sampdoria iz Genove tek ćemo vidjeti.

Mi znamo što bi najradije – da Andrej ponovno odjene dres Rijeke! No za tako nešto nedostaje nam, nažalost, nekoliko milijuna eura…

Rezultati:

Stoke – Manchester United 2:0

Chelsea – Watford 2:2
Manchester City – Sunderland 4:1
Tottenham – Norwich 3:0
Swansea – WBA 1:0
Bournemouth – Crystal Palace 0:0

Aston Villa – West Ham United 1:1

Kasnije: Newcastle United – Everton (18.30)

Southampton – Arsenal (20.45)

premier liga 261215

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari