KREĆEMO PO ULAZNICE: Rijeka uvjerljiva protiv Celja; danas počinje prodaja ulaznica za New Saints

Nogometaši Rijeke pobijedili su Celje 5:1 u generalki pred početak nove a danas počinje prodaja ulaznica za utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv The News Saints iz Walesa (stadion HNK Rijeka, utorak 11. srpnja, 20.45 sati)

RIJEKA – CELJE 5:1

Stadion HNK Rijeka. Gledatelja: 3268. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka).

Strijelci: 1:0 Gavranović (7′), 2:0 Heber (27′), 3:0 Gorgon (35′), 3:1 Lupeta (37′), 4:1 Punčec (86′), 5:1 Džinić (90′-ag).

RIJEKA: Sluga, Martić (od 46′ S. Ristovski), Župarić (od 46′ Punčec), Elez (od 77′ Šofranac), Zuta, Bradarić (od 69′ Đoković), Mišić (od 85′ Šantek), Gorgon (od 77′ Kvržić), Gavranović (od 60′ Ajayi), Matei (od 46′ Črnic), Heber (od 60′ Maleš).

CELJE: Rozman, Brecl, Džinić, Dangubić (od 80′ Kesić), Pungaršek (od 48′ Cvek), Jazbec, Travner, Lupeta (od 66′ Šauperl), Požeg Vancaš, Šušnjara (od 76′ Pečnik), Pišek (do 86′ Cikaqi).

Nogometaši Rijeke pobijedili su Celje 5:1 u generalki pred početak nove sezone koju će izabranici Matjaža Keka otvoriti u utorak prvom utakmicom drugog pretkola Lige prvaka protiv The New Saintsa.

Rijeka je slomila otpor Celja već u sedmoj minuti, Zuta je lijepo podvalio loptu za Gavranovića – 1:0.

Izabranici Matjaža Keka bili su konkretniji u tom dijelu utakmice, Celje je na drugoj strani imalo priliku iz dva slobodna udarca, ali bez konkretnijeg učinka.

Rijeka je udvostručila prednost u 27. minuti. Gorgon je primio loptu, odigrao za Hebera koji je poentirao – 2:0.

U 35. minuti Sluga je pokrenuo akciju u kojoj je Bradarić u završnici odigrao za Gorgona – 3:0.

Celje je ipak uspjelo uzvratiti, Požeg je lijepo ubacio, a Lupeta je ostao sam i udarcem glavom zatresao riječku mrežu – 3:1.

Celje je u 54. minuti zaprijetilo preko Lupeta koji je pucao preko gola. Na drugoj strani Črnic je pobjegao u kontru, ali njegov udarac je blokiran.

Rijeka je do četvrtog gola stigla u 86. minuti. Nakon ubačaja Đokovića iz slobodnog udarca Punčec je glavom provukao loptu u mrežu – 4:1.

Konačan rezultat postavljen je u posljednjim trenucima kada je Džinić zatresao vlastitu mrežu – 5:1.

Liga prvaka – ulaznice

Hrvatski nogometni klub Rijeka u četvrtak počinje s prodajom ulaznica za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv The News Saints iz Walesa (stadion HNK Rijeka, utorak 11. srpnja, 20.45 sati).

U četvrtak pravo kupnje ulaznica imat će samo vlasnici kompleta za sjevernu tribinu koji će moći kupiti slobodna mjesta na stadionu odnosno ona koja nisu prodana u pretprodaji za Prvu HNL.

U prodaji su slobodna mjesta na svim tribinama dok će prodaja mjesta na južnoj tribini, ako bude moguća, biti naknadno dogovorena s predstavnicima UEFA-e.

U petak, subotu i nedjelju pravo kupnje imat će ostali vlasnici kompleta ulaznica u svim sektorima, uključujući i one sa sjevera koji ne stignu svoju ulaznicu kupiti u četvrtak.

Do početka slobodne prodaje u ponedjeljak vlasnicima kompleta ulaznica na zapadu i istoku čuvaju se njihova mjesta koje su kupili u pretprodaji za Prvu HNL.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka u četvrtak i petak radit će od 9 do 19 sati, te subotu i nedjelju od 9 do 15 sati.

U ponedjeljak i utorak kreće slobodna prodaja ulaznica, a blagajne će raditi od 9 do 19 sati. Sukladno dosadašnjoj praksi, na dan utakmice ulaznice će biti skuplje.

Svi navijači koji su vlasnici kompleta ulaznica moraju pri kupnji imati sa sobom pretplatničku karticu za sezonu 2017./2018.

Jedan vlasnik kompleta ulaznica može kupiti jednu ulaznicu za Ligu prvaka. Jedna osoba može kupiti za više navijača, ali mora sa sobom imati njihove pretplatničke kartice.

U tablici su cijene ulaznica za utakmicu 2. pretkola Lige prvaka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari