KREPAT MA NE MOLAT! Sutra svi na Rijeka-Gent, evo detalja za navijače

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pred nogometašima Rijeke je četvrtak istine u borbi za plasman u skupine Europske lige

U Rijeku stiže Gent (četvrtak, stadion HNK Rijeka, 20 sati) s prednošću 2:1 iz prve utakmice.

Pomognimo dečkima da još jednom budu dio europske priče, u četvrtak svi na Rujevicu uz jasnu poruku: Krepat, ma ne molat!

Vezano za utakmicu playoffa Europske lige između HNK Rijeka i KAA Gent iz HNK Rijeke navijačima su uputili obavijest koju prenosimo u cijelosti:

Dragi navijači i navijačice,

HNK Rijeka se zahvaljuje svim navijačima koji su svojim dolaskom i ponašanjem na posljednjoj domaćoj utakmici protiv Aberdeena pridonijeli da HNK Rijeka izbjegne rigorozne kazne disciplinske komisije UEFA-e.

Zbog vrlo velikog interesa posjetitelja ulazi na stadion se otvaraju sat i pol prije početka utakmice odnosno u 18:30 sati, pa molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

S obzirom na to da se ne radi o visoko rizičnoj utakmici na stadionu će biti dozvoljena prodaja alkoholnih pića.

Kako bismo izbjegli novčane sankcije ili zatvaranje dijela ili cijelog stadiona u sljedećim međunarodnim utakmicama molimo sve naše navijače da se:

– tijekom utakmice pridržavaju uputa redara odnosno da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina;

– suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava;

– suzdrže od uvredljivog skandiranja odnosno svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove);

– suzdrže od bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska u natjecateljski prostor.

Radi stvaranja jedinstvene atmosfere i ugođaja na tribinama molimo sve naše navijače da na utakmicu sezone dođu odjeveni u bijelom i budu naš 12. igrač na putu u grupnu fazu Europske lige.

Krepat, ma ne molat!“, poručili su iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari