DRUGA HNL

Video | KRIMEJA U subotu (17.30) Orijent 1919 – Solin; Krimejčanima su bodovi nužnost!

Nogometaši Orijenta 1919 u subotu (17.30) na Krimeji u okviru 28. kola Druge HNL igraju protiv Solina.

Krimejčanima je pobjeda nužnost! Dovoljno je pogledati na ljestvicu da bi se shvatilo od kakvog je značaja ova utakmica za Orijent 1919 kojemu nakon nekoliko sezona fantastičnih rezultata prijeti ispadanje iz Druge lige.

Utakmicu su na konferenciji za medije najavili privremeni trener Marinko Koljanin i igrač Dominik Mulac.

“Onima koji su tvrdili da nismo u crvenom, sada je jasno da jesmo! To ne znači da nismo dovoljno jaki da prebrodimo ovakvu situaciju. Prvi dar našim navijačima je da je ulaz slobodan, pozivam navijače da dođu i da nam pomognu, obećajem da će momčad pokazati potpuno drugačiju energiju nego na zadnjoj utakmici na Krimeji protiv BSK-a.”, najavio je utakmicu Marinko Koljanin, privremeni trener Crvenih s Krimeje.

“Vide se pomaci na treningu, očekujem pomake na utakmici protiv Solina. Premalo imamo standardnih igrača, to je problem. Najviše su igrali Mulac, Fatić, Putnik i vratar Boglić, puno je bilo promjena, 26 igrača igralo je na proljeće. Naglašavam da u ovim utakmicama neće igrati više od 16 igrača, imamo dovoljno kvalitete i ne treba nam veća širina”, dodao je Koljanin.

“Čeka nas teška utakmica protiv Solina, nismo u zavidnoj formi što se vidi na ljestvici. Solin nam je izravni konkurent, kaže se da osvojeni bodovi u takvim utakmicama vrijede dvostruko. Motiva nam ne nedostaje, mislim da se ne moramo bojati ni Solina, ni ijednog sljedećeg protivnika. Pokazali smo tijekom sezone više puta da imamo kvalitetu, ušli smo u crnu rupu i sada moramo izaći iz nje. Nije to tako lako, ali pokazali smo da se dižemo kroz rad na treninzima i kroz utakmicu protiv Dinama II u kojoj su neke stvari prevagnule na stranu domaćina. Idemo po tri boda u utakmici protiv Solina”, poručuje Dominik Mulac i naglašava sljedeće:

U momčad se vraća Zrilić, koji je manje igrao na proljeće.

“Mohorovičić je također manje igrao, Senčar nije uopće igrao. Govorim stalno da se bez onoga koga nema mora igrati, dva su nam važna igrača stalno nedostajala, to su Tadejević i Švrljuga, sve ostale igrače trebalo je okupiti. Momčad je spremna, moramo igrati hrabro, čvrsto i onda će do izražaja doći kvaliteta kojom možemo svladati Solina, koji je na proljeće osvojio 20 bodova.”, zaključio je Koljanin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari