JUNAK – ORIJENT 1919 1:1

Krimejčani iz Sinja donijeli vrijedan bod, Monjac zabio iz slobodnjaka

Ilustracija

Krimejčani su poveli preko Matea Monjca u 26. minuti, sedam minuta kasnije Jandrek je postavio konačni rezultat

JUNAK – ORIJENT 1919 1:1

SINJ – Gradski stadion. Utakmica 19. kola Druge HNL. Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica). Bez gledatelja.

Strijelci: 0:1 Monjac (26), 1:1 Jandrek (33)

JUNAK: Runje, Bašić, Vardić, Vuković, Manenica, Jandrek (84 Nakić), Lovrić (55 Bilić), Mihovilović, Maganić, Jenjić, Mastelić (90 Vuleta).

ORIJENT 1919: Berković, Putnik (46 Kokorović), Mulac, Tadejević, Monjac, Fatić, Švrljuga, Smolčić, Gadže (88 Senčar), Gerc (69 Hodža), Fućak.

Nogometaši Orijenta 1919 nastavili su pozitivan niz, nakon dviju pobjeda (Osijek 2, Dubrava) momčad trenera Damira Milinovića remizirala je na gostovanju u Sinju, javlja Sportcom.hr.

Mateo Monjac prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca doveo je goste u vodstvo u 26. minuti, sedam minuta kasnije Jandrek je izjednačio rezultat.

– Odigrali smo izvanrednu utakmicu na teškom terenu, poveli smo golom Monjca iz slobodnjaka sa 18 metara. Jandrek je izjednačio iz jedne gužve, drugo poluvrijeme je bilo šansi na obje strane, dva puta je Berković odlično obranio, u 85. Gadža pogodio stativu, u 89. minuti Švrljuga je na dodavanje Monjca pogodio vratara. Junak je značajno bolji nego na jesen, ali dečki su odlično igrali i zasluženo osvojili bod. Šteta što u zadnjih pet minuta nismo realizirali dvije ogromne šanse, ali objektivno je rezultat na kraju realan”, kazao je Marinko Koljanin za Sportcom.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari