(NE)OBIČAN POTEZ

KRK Stvarno?! U Zračnoj luci čeka ih klupski autobus a igrači stižu – zrakoplovom. U Real Sociedadu ništa ne prepuštaju slučaju…

Foto: Čitatelj

Nogometaši Rijeke u četvrtak 22. listopada s početkom u 18.55 sati na Rujevici dočekuju momčad Real Sociedad u susretu 1. kola Grupe F Europske lige

Koliko su Španjolci pedantni pokazuje i današnja fotografija iz Zračne luke Rijeka. Vodstvo Real Sociedada odlučilo je ništa ne prepustiti slučaju: iz Španjolske je vozač autobusa vozio noć i dan kako bi klupski autobus igrače dočekao u Zračnoj luci Rijeka!

Klupski autobus će grače i vodstvo španjoskog kluba voziti od zračne luke do hotela i od hotela do Stadiona HNK Rijeke na Rujevici; te nakon utakmice povratnim putem.

Nije da u Rijeci nema luksuznih autobusa koji bi mogli biti na usluzi bogato plaćenim igračima, ali eto – Španjolci su imali drugi plan.

Neki će to protumačiti hirom bogatog kluba, netko mudrim potezom iz straha u vrijeme pandemije koronavirusa, a navijači će reći – malo se i pribojavaju Rijeke i naprosto ništa ne žele prepustiti slučaju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari