LUDNICA U PREMIER LIGI: Gol sezone u „ljepotici“ sezone postigao je „Stokeov“ Xerdan Shaqiri!

Kada je engleska Premier liga u pitanju utakmicu-„ljepoticu“ očekivali bi u sudarima klubova kao što su Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool ili Manchester City, no danas su ljepoticu sezone odigrali Everton i Stoke u Liverpoolu!

I ne samo ljepoticu sezone, već je na ovoj utakmici (konačan rezultat 3:4!) postignut i – po nama – najljepši gol sezone na Otoku!

https://www.youtube.com/watch?v=JCNFlwmdm1Y

Dogodilo se to na isteku prvog poluvremena pri rezultatu 1:1 kada je jednu naizgled mirnu situaciju Bojan Krkić briljantnim dodavanjem s centra pretvorio u opasnu situaciju pred golom domaćina.

shaqiri stoke

Loptu je pratio krilni napadač gostiju Xerdan Shaqiri i dočekao ju negdje na ivici šesnaesterca desno od gola domaćih ali ju nije zaustavljao nego ju je samo proslijedio odmjerenim udarcem iznad glave vratara domaćih Howarda. Lopta se u neobranjivom luku spustila točno pod gredu Evertonovih vratiju!

Briljantan pogodak Shaqirija, reprezentativca Švicarske na nogometnom „radu“ u Stokeu, i briljantan osjećaj za loptu igrača kojeg nogometna publika smatra uglavnom „čvrstim i vještim brzancem“ bez prevelike igračke suptilnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=uGJkPt_9iI4

No momak je sve one koji su mu tražili mane naprosto razoružao ne samo ovim potezom nego i igrama u posljednje vrijeme!

Sama utakmica – ludnica! Vodio je gostujući Stoke 0:1 i 1:2, domaćin Everton je izjednačio i poveo 3:2, a onda gosti ponovno okrenuli susret u svoju korist. Strijelci su bili Lukaku (2) i Deulofeu za domaće, a Shaqiri (2), Joselu i Arnautović za goste.

Rezultati 19. kolo:

Norwich – Aston Villa 2:0
WBA – Newcastle 1:0
Crystal Palace – Swansea 0:0
Watford – Tottenham 1:2

Kasnije:
Arsenal – Bournemouth
Manchester United – Chelsea
West Ham – Southampton

tablica 281215

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja