Mark Cuban: ‘Ako ta stvar eksplodira do te mjere da su svi igrači zaraženi, morate misliti na obitelj’

Foto: Ilustracija/Nel Pavletic/PIXSELL

Mark Cuban saznao je u dvorani tijekom dvoboja protiv Denver Nuggetsa da je NBA sezona suspendirana. Reakcija je bila iskrena, obavijestio je i suce i svoje igrače, a tvrdi kako niti sam nije siguran što je najbolje napraviti…

U vrijeme dok se drama odvijala u Oklahoma Cityju, Mark Cuban je putem mobitela saznao kako je NBA sezona zaustavljena. Odmah je obavijestio i svoju momčad, a saznali su to i suci.

U konačnici ipak je na strani lige i smatra kako će Adam Silver znati povući pravi potez, kako prenosi Sportnet

“Vjerujem Adamu. Ovdje nije stvar u novcu, ako ta stvar eksplodira do te mjere da svi igrači budu zaraženi, morate misliti na svoju obitelj. Morate biti sigurnio da radite pravu stvar, ovo postaje vrlo osobno. Cijela stvar u kojoj postoji mogućnost da nekoliko igrača ima u sebi taj virus je nevjerojatna”, ističe Cuban.

Cuban je razgovarao s nekolicinom igrača i jasno je da postoji mogućnost da neće moći tako lako napustiti grad kao što je u lockout sezoni kada mogu uživati s obiteljima. “Jedini način da znamo u kakvom su igrači stanju je da znamo gdje su točno i s kim su u kontaktu.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari