IZNENAĐUJUĆI TRANSFER

Marko Pjaca iz Juventusa stiže u – Rijeku!?

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Marko Pjaca vraća se u hrvatski nogomet u kojem je zadnju utakmicu odigrao 2016. kao igrač Dinama

Njegov povratak neće se dogoditi u plavom dresu zagrebačke momčadi, već u bijelom Rijeke, navode talijanski mediji koji najavljuju njegov odlazak iz Juventusa. Informacija je potvrđena i Indexu.

Pjaci se svojevremeno predviđala blistava nogometna budućnost, no ozljede su ga zaustavile kada je to trebao i dokazati. Dinamo je napustio u transferu vrijednom 29 milijuna eura prema Transfermarktu i trebao se nametnuti u torinskom velikanu.

Ipak, teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta na prijateljskoj utakmici Hrvatske protiv Estonije prije pet godina zaustavila ga je u tom naletu. Sličnu je ozljedu pretrpio i prije dvije godine.

Juventus je njegovu karijeru pokušao oživjeti posudbama u Schalkeu, Anderlechtu, Genoi, Torinu i Empoliju. Nova stanica je Rijeka u koju bi trebao stići na posudbu do kraja sezone.

Bivši reprezentativac s 24 nastupa za Hrvatsku danas je 28-godišnjak koji se pokušava vratiti u najbolja izdanja. Novi pokušaj imat će u Rijeci, javlja Index.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari