OBILJEŽIO POVIJEST HNK RIJEKE

Mate Maleš objavio kraj karijere, bio je kapetan šampionske Rijeke

Foto: HNK Rijeka

Vrijedni veznjak okončao je nogometnu karijeru u 34. godini života. Ubilježio je i jedan nastup u dresu reprezentacije Hrvatske

Mate Maleš, kapetan šampionske Rijeke koja je 2016./2017. osvojila duplu krunu, naslov prvaka i Kup Hrvatske, objavio je kraj karijere nogometaša.

Biranim riječima to je na svojim profilima na društvenim mrežama obilježila i HNK Rijeka.

Njhovo priopćenje povodom nogometnog umirovljenja Mate Maleša prenosimo u cijelosti:

“Veliki radnik na terenu, emotivac i ljudina van njega, kapetan šampionske Rijeke… Sve je to Mate Maleš koji je danas, u 34. godini života, objavio kraj svoje nogometne karijere.

Naš Mate obilježio je proteklo desetljeće riječkog nogometa, bio je kapetan šampionske Rijeke koja je 2016./2017. osvojila duplu krunu, naslov prvaka i Kup Hrvatske, te je ujedno u dresu Rijeke osvojio Kup (2013./2014.) i Superkup (2014.). U klubu je proveo pet godina, od 2013. do 2018. godine ?

U tom periodu upisao je 127 nastupa i tri gola od kojih je vjerojatno najupečatljivijii onaj protiv Hajduka na Rujevici u završnici sezone u kojoj su bijeli koračali prema tituli prvaka. Ubilježio je i jedan nastup u dresu reprezentacije Hrvatske.

Iako ga ozljede nisu mazile, Mate je uvijek bio borac na terenu i van njega ostavivši dubok, neizbrisiv trag u našem klubu. Mate, želimo ti puno uspjeha u trenerskoj karijeri i da uživaš sa svojom obitelji u novom poglavlju tvog života. I još jednom, hvala na svemu ??⚪”, objavili su iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari