LUKA ZADIVIO SVIJET

UEFA se naklonila našem Modriću i podsjetila na njegovu majstoriju za pamćenje: ‘Ovaj trenutak obilježio je 2022….’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Modrić je ove godine s Realom osvojio naslove u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka, a s reprezentacijom je uzeo broncu na Mundijalu u Kataru

Kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću (27) 2022. godina jedna je od najboljih u karijeri. Nakon što je kao jedan od najvažnijih igrača predvodio Real Madrid do osvanjanja španjolskog prvenstva i Lige prvaka, ove je zime s Vatrenima osvojio brončanu medalju na Mundijalu u Kataru.

Unatoč tome što je u poznim godinama za profesionalnog nogometaša, na leđima mu je već 37, Luka igra u životnoj formi i pokazuje da su godine samo broj.

U dresu Reala istaknuo se brojnim sjajnim potezima, a možda i najupečatljiviji je bio njegova odlična asistencija vanjskom stranom kopačke za gol Rodryga protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka. “Kraljevi” su u tom trenu gubili čak 3:0, a taj pogodak pokrenuo je nevjerojatan preokret.

UEFA je na Twitteru objavila snimku te Modrićeve asistencije i nazvala je “nezaboravnim trenutkom iz 2022. godine”, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari