Matej Mitrović: Reprezentacija je iza nas, slijedi Dinamo

U Rijeku su se vratili svi reprezentativci HNK Rijeke osim Josipa Mišića i Josipa Radoševića koji su i dalje u kadru izbornika Nenada Gračana te s mladom reprezentacijom Hrvatske u ponedjeljak od 17 sati u Ateni igraju protiv Grčke.
Po povratku u Rijeku razgovarali smo sa Matejom Mitrovićevim koji je prvi put bio dio A selekcije u kvalifikacijskoj utakmici. Dosad je igrao samo za mladu reprezentaciju te jednom kod izbornika Nike Kovača u prijateljskom susretu protiv Argentine


Pohvalio je atmosferu u reprezentaciji.
– Cijeli tjedan je bilo zaista vrlo opušteno. Imalo smo dosta vremena i za razbibrigu, ali posljednja dva dana prije utakmice više ništa nije bilo isto. Ozbiljnost, koncentracija i potpuna posvećenost utakmici. Sami treninzi nisu bili previše fizički naporni, što je i normalno. Uglavnom se radilo na taktici.
Od suigrača posebno je istaknuo veznjaka Real Madrida…
– Modrić je klasa više. To se vidi na svakom koraku…On uvijek ima rješenje za svaku situaciju…
mirar-hns.jpg
Društvo u reprezentaciji činili su mu i suigrači – Ivan Vargić, Anas Sharbini, Ivan Tomečak, Marin Leovac. Nisu nastupili u pobjedi Hrvatske protiv Norveške (5:1), ali je svima je bila velika čast biti dio najbolje hrvatske reprezentacije.
– To je čast i za nas ali i za Rijeku. I moram reći da mi je to uvelike olakšalo moj prvi boravak u reprezentaciji. Lijepo je kad Rijeka ima toliko reprezentativaca…
Slijedi povratak u HNL, i odmah derbi protiv Dinama na Kantridi.
– Što prije zaboraviti sve oko reprezentacije. Slijedi koncentracija na – subotu… – zaključio je priču Mitrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari