MATJAŽ KEK TRENUTNO S 15 IGRAČA Vešović: Nakon stanke u nove pobjede

Nogometaši Rijeke okrnjeni za brojne reprezentativce (Vargić, Lešković, Samardžić, Ristovski, Zuta, Roshi, Balaj, Radošević) odrađuju pripreme za nastavak prvenstva i regionalni derbi protiv Istre 1961.

Dobra je vijest što Vedran Jugović nije osjetio značajnije probleme nakon utakmice protiv Lošinja i trenira s ostatkom momčadi, pa je van stroja još samo Moises koji trenira s trenerom rehabilitatorom Lukom Brkljačom.

To znači da Matjaž Kek i njegov stručni stožer trenutno na raspolaganju imaju točno 15 igrača. Među njima i Marko Vešović, crnogorski reprezentativac koji je propustio ovu reprezentativnu akciju kako bi u klubu što prije pronašao optimalnu formu pred nastavak sezone.

– Iako sam radio individualno neko vrijeme sam bio bez treninga i utakmica pa nisam konkurirao za ovu reprezentativnu akciju. Sada već mjesec dana dobro treniram, polako sakupljam minutažu i nakon ove reprezentativne stanke bit ću spreman konkurirati za momčad. Na treneru je da odluči tko će igrati, a na meni da se nametnem i izborim za mjesto u momčadi – kaže Marko Vešović koji je ovog ljeta nakon Rijeke izabrao – Rijeku.

Iako je u svlačionici pronašao mnoga znana lica, novi trening kamp velika mu je novost.

– Sama prilagodba na momčad je bila jednostavna budući da poznajem grad i veliku većinu suigrača, dok sam se i s novima brzo našao tako da je sve doista odlično. Novost mi je bila samo ovaj sjajni trening kamp i stadion koji doista predstavlja veliki iskorak za klub. Atmosfera je odlična nakon ovih vezanih pobjeda i svi gledamo prema nastavku prvenstva. Želja nam je i nakon stanke ići dalje u nove pobjede – zaključio je Marko Vešović. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari