Matjaž Kek za kultnu emisiju: „Pa nećemo mi svi kada Dinamo nešto želi kleknut` dolje“

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U kultnoj emisiji „Pod stijenama Kantride“ HR Radio Rijeke, koju je donedavno vodio neprežaljeni Korado Vujnović, gostovao je danas trener HNK Rijeke Matjaž Kek koji je prokomentirao i odgodu jučerašnje utakmice Rijeka-Dinamo

Zbog zaleđenog travnjaka i jakog vjetra jučer se nije odigrao derbi 23. kola domaćeg prvenstva između Rijeke i Dinama. Glavni sudac Damir Batinić nakon pregleda terena odlučio je zbog sigurnosti igrača odgoditi utakmicu, a novi termin još uvijek nije službeno poznat, javlja danas Radio Rijeka.

„Ja osobno nisam bio za odigravanje utakmice jer se već oko 16 sati dalo naslutiti da će zbog vremena dio terena biti zaleđen. Ljudi koji su već duže ovdje su najavljivali da će nakon zalaska sunca teren postati ledena ploha, i ne znam kome bi to išlo u korist“, kazao je u emisiji trener Bijelih Matjaž Kek.

Dan poslije iz redova zagrebačke momčadi dolaze optužbe kako je Rijeka bila ta koja je htjela odgodu, dok su oni bili spremni igrati.

„Samo netko tko ima osobni interes može sada potencirati da su jedni bili za, a drugi protiv igranja. Rijeka je bila za igru od prvog trenutka kada su došli suci ako su uvjeti regularni. Podsjećam, odgoda je bila odluka suca. Pa nećemo mi svi skupa ako Dinamo želi igrati kleknut dolje i reći ajmo igrati“, kazao je trener Bijelih Matjaž Kek u današnoj emisiji HR Radio Rijeke „Pod stijenama Kantride“.

Emisiju možete poslušati u cijelosti na ovom LINKU.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari