Mladi “Galebaši” dobili pozivnicu – jedrit će u Monte Carlu!

Foto: JK Galeb
Jedriličarski klub Galeb dobio je pozivnicu za međunarodnu regatu za klasu Optimist u timskom jedrenju
Najmlađi jedriličari JK Galeb otputovali u Monaco gdje će se od 9.do 12.siječnja održati prestižna međunarodna regata za klasu Optimist u timskom jedrenju u organizaciji Yacht Club de Monaco.

Pozivnicu za sudjelovanje između 18 odabranih timova iz raznih djelova svijeta dobio je i Jedriličarski klub Galeb, što je veliko priznanje za kostrenski klub.

Nastupit će reprezentacije Velike Britanije, Nizozemske, Švedske, Belgije i SAD-a, te po jedan klub i iz Turske, Italije, Njemačke, Irske, Kine, Ukrajine, Južne Afrike, Danske, Finske, Švicarske, Urugvaja,Hrvatske i domaćina Yacht Club de Monaco.

Svaki tim ima četiri jedriličara, a Galebov tim čine Mark Maglica – kapetan tima i članovi tima Barbara Perušić, Luka Kamber i Karlo Ugrin. U pratnji tima putuje trener Valter Kolić i dopredsjednik Kluba Ivica Kamber. Obzirom da se radi o mladim Galebovim jedriličarima između 11 i 12 godina, nastup u Monte Carlu biti će najveće do sada međunarodno iskustvo u timskom jedrenju.

Želimo im dobar vjetar ispred svjetski poznatog mondenog središta Monte Carla!
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari