NOVO KALJENJE

Mladi igrač Rijeke odlazi na novu posudbu, ovoga puta “preko Učke”

Foto: Riportal/HNK Rijeka

Matej Vuk, 20-godišnji krilni napadač riječkog nogometnog prvoligaša odlazi na jednogodišnju posudbu u Istru 1961

Mladi riječki nogometaš već je u nekoliko navrata bio posuđivan u klubove poput Inter Zaprešića i slovačkog SKF Sereda, a sada mu slijedi novih godinu dana “kaljenja” i to u Puli, pod trenerskom palicom Fausta Budicina, također nekadašnjeg igrača “bijelih” te trenera u omladinskom pogonu.

Vuk je u Rijeku došao 2014. godine iz rodnog Čakovca te je prošao mlade selekcije momčadi sa Rujevice da bi sa 18 godina debitirao u 1.HNL i to u sadašnjem drugoligašu Interu iz Zaprešića gdje je upisao 12 nastupa. Za momčad Rijeke je nastupio četiri puta, dok je za slovački Sered ubilježio devet nastupa te postigao četiri pogotka.

Struka riječkog prvoligaša je procjenila da je bolje za razvoj mladog igrača da ga se ponovno pošalje na posudbu, ovoga puta u obližnju Istru 1961 gdje bi trebao dobiti priliku zaigrati i pokazati da li je spreman za izazove Prve HNL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari