SUDAC U PRVOM PLANU

Modrić otvoreno o suđenju na utakmici protiv Argentine: ‘Jedan je od najgorih sudaca’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Svoj komentar i kratki osvrt na sam dvoboj dao je i kapetan Vatrenih Luka Modrić

Hrvatska nogometna reprezentacija neće drugi put u nizu igrati u finalu Svjetskog prvenstva, u polufinalnom dvoboju u Lusailu Argentina je pobijedila s uvjerljivih 3-0. Julian Alvarez je postigao pogotke u 39. i 69. minuti, dok je Lionel Messi bio strijelac u 34. iz jedanaesterca.

Svoj komentar i kratki osvrt na sam dvoboj dao je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

“Bili smo dobri, kontrolirali smo igru, a onda je došao korner, koji nam sudac nije dao, i kazneni udarac, koji po meni nije bio. To je sve promijenilo. Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal. Ali ne možemo to promijeniti, moramo se oporaviti i pokušati pobijediti u idućoj utakmici”, rekao je nakon utakmice i dodao što misli o kaznenom udarcu:

“Ne volim pričati o sucima, ali ovaj Daniele Orsato je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrome, katastrofa. Za mene to nije penal”. Hrvatska će u subotu igrati utakmicu za treće mjesto protiv poraženog iz dvoboja Francuske i Maroka, koji polufinalnu utakmicu igraju danas u 20 sati.

“Imali smo sjajno Svjetsko prvenstvo, a sada je u igri bronca, za što se moramo i pripremiti. I to je dobar uspjeh”, zaključio je Modri, a prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari