GRANDE LUKA

Modrić šokirao nizozemske novinare, morao im pokazivati dokumente: Ovako nešto mu se nikad nije dogodilo…

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

‘Dajte mi molim vas da provjerim vašu putovnicu. Zato što je nevjerojatno da imate navodno 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minute’

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić briljirao je sinoć na utakmici Nizozemska – Hrvatska (2:4) u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu i ponio epitet igrača utakmice, a i nakon nje. Igrao je tako da je novinare domaćina ostavio u šoku i nevjerici da ima godina koliko tvrdi da ima – “Stari Luka Modrić ponovno je pružio jednu veliku utakmicu, pokazao ekstra klasu”, navodi NOS.

Nakon meča komentirao je utakmicu za spomenutu nizozemsku državnu televiziju NOS.

Poslije kratke analize utakmice novinar ga je pitao:

“Dajte mi molim vas da provjerim vašu putovnicu. Zato što je nevjerojatno da imate navodno 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minute, moram vidjeti koliko godina u stvari imate. Teško je u tako nešto uopće povjerovati”.

Luka se samo nasmijao, znao je da se radi o zafrkanciji, tj o pohvali kakvu još nije dobio, ne na takav način…

“Nema problema, ako želite pokazat ću vam je nakon intervjua, nema uopće nikakvih problema. Da, moja putovnica pokazuje da sam star toliko koliko ste rekli i da imam toliko godina. Što da kažem? Navijači mi daju toliko ljubavi i poštovanja da je to nevjerojatno i zato mi je i u ovoj dobi užitak igrati. Uživam u nogometu”.

NOS na svom web izdanju navodi:

“Rano je bilo jasno da Modrić, koji je odrastao u vrijeme Domovinskog rata, ima talenta. Prvo je igrao u NK Zadar, da bi 2001. godine prešao u zagrebački Dinamo. U tom je klubu završio na prvom mjestu. Iako je Modrićev nogometni talent bio nesporan, on sam ranije je rekao da postoje sumnje u njegove fizičke sposobnosti. Ne bi bio pogodan za vrhunski nogomet zbog svoje niske visine i vitke građe”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari