SUPERSPORT HNL

Galerija | HNK Rijeka počeo s pripremama za novu sezonu; Jakirović: Zna se koji su ciljevi Rijeke

Nogometaši Rijeke krenuli su s pripremama za novu sezonu

U četvrtak su na rasporedu bila testiranja, a bijele ove sezone očekuju domaći i europski izazovi.

Riječki nogometaši će se do 25. lipnja pripremati u Rijeci, te će se 26. lipnja zaputiti na pripreme u Kranjsku Goru gdje će ostati do 7. srpnja.

pripremne utakmice

Rijeka će u subotu 17. lipnja gostovati na turniru u Ličkom Osiku. U pripremnom periodu odigrat će pripremne utakmice protiv HUNS-a (Rujevica, 21. lipnja), Spartak Trnave (Rujevica, 24. lipnja), Domžala (Kranjska Gora, 28. lipnja), Brava (Kranjska Gora, 1. srpnja), Čukarički (Kranjska Gora, 4. srpnja), te Kopera (Kranjska Gora, 7. srpnja).

Generalka pred početak prvenstva na rasporedu je 15. srpnja na Rujevici.

Igrači na pripremama

Pripreme su počeli: Martin Zlomislić, Mislav Zadro, Aleksa Todorović, Karlo Bliznac, Danilo Veiga, Ivan Smolčić, Emir Dilaver, Matej Mitrović, Anton Krešić, Duje Dujmović, Tino Agić, Marijan Čabraja, Bruno Goda, Noel Bodetić, Andro Babić, Dejan Petrović, Lindon Selahi, Adrian Liber, Prince Ampem, Bruno Bogojević, Nais Djouahra, Alen Grgić, Dominik Simčić, Niko Gajzler i Jorge Obregon.

Naknadno će se zbog reprezentativnih obveza priključiti: Nediljko Labrović, Niko Galešić, Andrija Vukčević, Veldin Hodža, Emmanuel Banda, Silvio Ilinković, Matija Frigan, dok će se Ivan Lepinjica, koji je bio na posudbi u Arminiji Bielfeld priključit će se 19. lipnja.

Na probu su stigli Luca Butković i Zvonimir Plavčić.

(Foto: HNK Rijeka)

Sergej Jakirović: Najbitnije je da se spremimo i budemo zdravi

Na uvodnoj konferenciji za medije na pitanja je odgovarao trener Rijeke Sergej Jakirović.

– Zna se koji su ciljevi Rijeke. Da budemo što više na ljestvici i pokušamo nešto napraviti u Europi. Najbitnije je da se spremimo i budemo zdravi i onda možemo igrati sa svima, rekao je Sergej Jakirović na prvom druženju s novinarima uoči prvog treninga.

Konferenciju za medije uoči početka sezone pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari