OD 15. DO 18. SRPNJA

Na Bazenima Kantrida od srijede skakači u vodu iz 11 europskih zemalja!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Trofejnoj Sali kompleksa Bazeni Kantrida održana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno 3. Master prvenstvo u skokovima u vodu koje će se održati od 15. do 18. srpnja 2020. godine na Bazenima Kantrida.

Program 3.Master prvenstva u skokovima najavili su Slaviša Bradić, glavni tajnik Riječkog sportskog saveza, Jim McNally, predsjednik britanske skakačke federacije te Andrija Crnić, trener kluba skokova u vodu “Primorje 2010”.

Prvenstvo će se održati od 15. do 18. srpnja 2020. godine na Bazenima Kantrida, a najavljeno je sudjelovanje 55 skakača iz 11 država Europe i Hrvatske. Države koje sudjeluju na 3.Master prvenstvu u skokovima su: Velika Britanija, Austrija, Češka republika, Njemačka, Mađarska, Nizozemska, Belgija, Italija, Švicarska, Danska i Hrvatska. 3. Master prvenstvo u skokovima u vodu zajednički organiziraju Klub skokova u vodu “Primorje 2010” i  Riječki sportski savez.

Prvenstvo će se održati sukladno svim propisima i preporukama o preventivnim mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje u to vrijeme budu na snazi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari