TRANSFER BOMBE

Na pomolu senzacionalan transfer: Dinamo bacio oko na bivšeg Rijekinog asa?

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Hrvatski prvak u potrazi je za novim pojačanjima

Dinamo je u potrazi za napadačem. Već je Zoran Mamić priznao kako prate Nigela Robertha, koji trenutačno brani boje Levskog iz Sofije.

Međutim, iz riječkih kuloara doznajemo kako im je navodno zanimljiv i Antonio Mirko Čolak. On je ljetos napustio Rujevicu i preselio u grčki PAOK, no tamo mu ne ide tako dobro kao Rijeci. U osam prvenstvenih nastupa dao je samo jedan gol, dok je u pet nastupa u Europskoj ligi ostao bez pogotka.

Ovu situaciju sada navodno žele iskoristiti Modri i dovesti ga već u siječnju. Pitanje koje ova priča povlači je situacija oko Brune Petkovića. Ponuda za njega ne nedostaje pa ga možda Dinamo odluči prodati ako mu osiguraju zamjenu.

Nel Pavletic/PIXSELLFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Kako smo načuli, ovih dana podosta se priča i o mogućem transferu mladog i perspektivnog vratara Ivana Nevistića i to baš u redove ligaškog rivala, zagrebačkog Dinama. Možda baš u Nevistiću Modri vide nasljednika Dominka Livakovića.

Sportski.net/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari