Na Rujevici ne miruju: Stiže novo-staro rješenje za najosjetljiviju poziciju!

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

U Rijeku se vjerojatno vraća nekadašnji ljubimac navijača

Nakon četiri godine, u Rijeku se vraća Ivan Tomečak!

Informacija je zasad neslužbena no dobro obaviješteni izvori bliski klubu nagovještavaju ovo rješenje za najosljetljiviju poziciju u momčadi, onu desnoga beka, nakon što je Bijele zadesio niz nedaća i ozljeda (Raspopović).

Ivan Tomečak član je “zlatne” Rijekine generacije koja je u Europskoj ligi pod vodstvo Matjaža Keka igrala sjajan nogomet i pod stijenama Kantride odigrala neke od najvećih europskih utakmica Rijeke (Sevilla, Feyenoord…). Svlačionicu Rijeke dijelio je s Kramarićem, Moisesom, Leovce, Jajalom, Mitrovićem, Jugovićem…i zasigurno svojim iskustvom i dobro poznatim nogometnim kvalitetama može pomoći mladićima u bijelom dresu.

Tomečak je nakon Rijeke igrao u ukrajinskom Dnjipru, u Saudijskoj Arabiji te belgijskim Mechelenom i Club Bruggeu gdje nije našao svoje mjesto u udarnoj momčadi pa priliku za novi nogometni početak 29-godišnjak vidi na Rujevici.

Zasad nije poznato stiže li Tomečak u Rijeku na posudbu ili će Rijeka otkupiti njegov ugovor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari