Ivan Tomečak: ‘Sretan sam što sam ponovo u Rijeci, vratio sam se jer znam gdje dolazim!’

Tomečak je u svom prvom “mandatu” u dresu Rijeke upisao impresivnih 95 nastupa uz osam pogodaka

Ivan Tomečak vratio se u Rijeku. Tomečak je nakon liječničkog pregleda potpisao ugovor, te se vratio u redove kluba u kojem je igrao u sjajnoj formi ostvarivši odlične rezultate.

– Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni, rekao je Ivan Tomečak po povratku u redove bijelih.

Zanimljiv je podatak da je Ivan u svojoj igračkoj karijeri dijelio svlačionicu s aktualnim trenerom Rijeke.

– S Igorom Bišćanom sam dijelio svlačionicu, znam ga kao osobu. Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru, ustvrdio je Tomečak koji vjeruje da može pružiti jako puno u dresu Rijeke.

– Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu, ustvrdio je Tomečak koji je nakon odlaska iz Rijeke nosio dresove Dnjipra, Al Nasra, Mechelena i Club Bruggea.

– Zadovoljan sam svojom dosadašnjom karijerom, nikad ne znaš gdje će te put u nogometu odvesti. Sada sam u Rijeci i gledam samo prema naprijed, rekao je Tomečak koji je u dresu Rijeke upisao impresivnih 95 nastupa uz osam pogodaka.

Ujedno, bio je dio sjajne generacije koja je pobijedila Stuttgart i ušla u Europsku ligu, te osvojila Kup i Superkup Hrvatske.

Tomečak je ujedno postigao pogodak za pobjedu protiv Dinama u prvoj utakmici finala Kupa Hrvatske odigranoj u Zagrebu. Čim je stigao u klub uslijedili su pozdravi i zagrljaji, Tomečak je u Rijeci ostavio dubok trag.

– Kup, Superkup i Stuttgart odnosno plasman u Europsku ligu su stvari koje su mi ostale u najljepšem sjećanju. Nadam se da ću u dresu Rijeke ostvarivati iste rezultate i uspjehe, ako Bog da, možda da ih i nadmašimo, zaključio je Ivan Tomečak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari