PLUS JOŠ OVEĆA ODŠTETA

Na Rujevicu iz Maksimira stižu 4,5 milijuna eura ali i trojica Dinamovih mladih igrača!

Foto: Riportal - M. L.

Mladi Roko Jurišić, talentirani lijevi bek, već je stigao na Rujevicu, a na ljeto bi im se trebali pridružiti Luka Menalo, koji je na Rujevici već na posudbi iz Dinama, te, navodno, Antonio Marin!

U ponedjeljak je službeno zaključen prvi veliki zimski transfer na relaciji Dinamo – Rijeka i za Dinamo je potpisao ponajbolji bek lige, mladi i talentirani, Daniel Štefulj. On je ostao u Rijeci do kraja sezone, u sličnom scenariju odigrat će se još jedan posao, piše Bruno Herljević za Net.hr te doznaje da bi ovoga tjedna vratar Rijeke Ivan Nevistić, drugi najbolji vratar Prve HNL i trenutno možda i najbolji igrač Rijeke, također trebao potpisati za Dinamo.

Navodno na ljeto Dinamov prvi vratar Dominik Livaković napušta klub i karijeru nastavlja negdje u inozemstvu, a Modri žele osigurati dostojnu zamjenu i čini se da su je osigurali.

Net.hr doznaje kako bi Nevistić do kraja tjedna trebao potpisati za Dinamo, dakako kada obavi liječnički pregled, a kao i Štefulj doći će u Zagreb na potpis i vratiti se na posudbu u Rijeku do kraja sezone.

Međutim, pozadina ovih transfera posebno je zanimljiva.

Net.hr doznaje kako je Rijeka veoma dobro naplatila ovu trgovinu s Dinamom. Stići će im odšteta u visini od 4,5 milijuna eura, a uz to dobit će još i trojicu Dinamovih mladih igrača.

Mladi Roko Jurišić, talentirani lijevi bek, već je stigao na Rujevicu, a na ljeto bi im se trebali pridružiti Luka Menalo, koji je na Rujevici već na posudbi iz Dinama, te, navodno, Antonio Marin!

Marin je donedavno slovio za najvećeg Dinamova talenta, ali je neočekivano prošloga ljeta poslan na posudbu u Monzu gdje se nije baš najbolje snašao i vraćen je nazad na Maksimir. Marin, koji je inače, briljirao u svim Dinamovim mlađim uzrastima, kao i u reprezentaciji, bit će veliko pojačanje za Rijeku, a tamo bi trebao, prema svemu sudeći, preseliti tek na ljeto.

Isto tako, po riječkim kuloarima šuška se da će na ljeto klub možda prodati Roberta Murića i spekulira se o mogućem prelasku u MLS, točnije u New York City FC, s kojim Rijeka već ima dobar trgovinski odnos jer prije dvije godine prodali su im svog tadašnjeg najboljeg igrača Hebera za 2,5 milijuna eura. Marin bi, dakle, bio idealna zamjena za Murića, ako ovaj doista i ode, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari