NAVIJAČI VEĆ KRENULI PREMA MILANU Rijeku će na San Siru bodriti 4.000 pripadnika Armade

Ovu utakmicu svrstava se uz legendarne susrete između Rijeke i Real Madrida na Kantridi 1984. godine u Kupu UEFA, kad je Rijeka slavila sa 3-1

Nogometni klub Rijeka odigrat će u četvrtak jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba, s Milanom, na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu Europske lige, tako da među navijačima riječkog kluba vlada posebno uzbuđenje.

Neki navijači Rijeke već su stigli u Milano ili upravo kreću na put, dok će najveći dio one najglasnije i najvjernije skupine krenuti autobusima s Kantride u četvrtak ujutro (u 6 sati!) u organizaciji Kluba navijača Armada.

Foto: M. Privileggio

Ovu utakmicu svrstava se uz legendarne susrete između Rijeke i Real Madrida na Kantridi 1984. godine u Kupu UEFA, kad je Rijeka slavila sa 3-1 i Stuttgarta i Rijeke u tom njemačkom gradu 2013. godine, kad je Rijeka u 93. minuti izjednačila na 2-2 i zahvaljujući pobjedi kod kuće od 2-1 izborila prvo natjecanje u skupini Europske lige.

Interes navijača za odlazak na utakmicu u Milanu je izuzetno velik, tako da će Rijeka imati najmasovniju podršku navijača do sada na nekom od stadiona u sklopu europskih liga. Prodano je oko 4.000 ulaznica te će toliko navijača riječkoga kluba bodriti Rijekine igrače na stadionu Giuseppe Meazzi.

Foto: S. Sančanin

Na put odlaze brojnim autobusima i još brojnijim kombi vozilima, tako da su oni, koji nisu na vrijeme rezervirali vozilo, imali problema s pronalaskom raspoloživog kombija u krugu manjem od 200 kilometara oko Rijeke. Mnogi će na put krenuti i vlastitim osobnim automobilima, ali i vlakom s polaskom iz Trsta.

Svi oni su pozvani da se nađu na Piazzi del Duomo između 12,00 i 13,00 sati, odakle je planirano do stadiona u povorci krenuti oko 17,00 sati.

Navijačima Rijeke se ne preporučuje da se Milanom tog dana kreću sami ili u manjim skupinama.

U Rijeci će se utakmica moći pratiti putem televizijskog prijenosa u brojnim ugostiteljskim objektima, od kojih neki pripremaju posebnu ponudu gostima te večeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari