FAIR-PLAY NA RUJEVICI

Galerija | Nisu mogli vjerovati: Igrači s Farskih otoka ostali na travnjaku Rujevice pozdraviti riječke navijače i igrače, zapljeskali i Armadi

Nogometaši Rijeke pobijedili su B36 Torshvan 2:0 u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige i tako osigurali plasman u playoff ukupnim rezultatom 5:1.

Zanimljivu situaciju na terenu vidjeli smo duboko nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Igrači i mnogi članovi delegacije B36 Torshavna ostali su zadivljeni atmosferom i navijanjem na Rujevici pa su na terenu promatrali slavlje i pjesmu navijača i igrača Rijeke.

Gosti s Farskih otoka srdačno su pozdravili i riječke navijače, uključujući i one najvatrenije na sjevernoj tribini, a dužni im nisu ostali ni domaćini koji su uzvratili pljeskom na ovu nesvakidašnju ali izuzetno lijepu gestu gostujuće momčadi.

Bijeli će u playoffu odmjeriti snage protiv francuskog Lillea, prva utakmica na rasporedu je već idućeg četvrtka u Francuskoj (24. kolovoza), a uzvrat sedam dana kasnije u Rijeci. (robert zeneral)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari