POJAČANJE NA RUJEVICI?

Njemački Sky: Srpski reprezentativac potpisuje za Rijeku, raskinuo je ugovor s bundesligašem

Izvor: Facebook/ Fc Koln

Sporazumno je raskinuo ugovor s bundesligašem Kolnom, a čini se kako bi sljedeće postaja mogla biti HNL

Njemački Sky donosi poprilično zanimljive vijesti. Naime, Nijemci tvrde kakoje 20-godišnji srpski stoper i reprezentativac, Sava Arangel Čestić, na korak od prelaska u Rijeku.

Čestić, koji je inače rođen u Njemačkoj, sporazumno je raskinuo ugovor s bundesligašem Kolnom, a čini se kako bi sljedeće postaja mogla biti HNL.

”Prošloga ljeta smo već otvoreno razgovarali sa Savom o njegovim opcijama. On je talentiran branič, koji sada treba napraviti sljedeći korak u svom razvoju. U međusobnim razgovorima došli smo do zaključka da je najbolje za obje strane raskinuti ugovor. Želimo mu sve najbolje u budućnosti”, izjavio je Jorg Jakobs.

Sky tvrdi da ima informaciju kako je Čestić odlučio doći baš na Rujevicu i da bi se transfer mogao realizirati uskoro. Inače, Čestić je u Koln došao iz Schalkea i prvo je igrao za juniore, da bi onda koncem 2020. debitirao za prvu momčad i to protiv BVB-a.

Za nacionalnu vrstu debitirao je ljetos protiv Jamajke, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari