PRINOVE NA RUJEVICI

‘Marino i Duje, dobrodošli’: Rijeka dovela dva igrača – oba s dalmatinskog područja

Screenshot HNK Rijeka (Twitter)

Jedan je bio reprezentativac Hrvatske, ali ne u nogometu

HNK Rijeka objavio je na svojem Twitteru video na kojem je misteriozno predstavio dva nova igrača.

Riječ je o dvojici igrača s dalmatinskog područja.

Veznjaka iz Splita nahvalio je Žužul

Jedan od njih je Marino Kukoč, vezni igrač RNK Splita. Prošao je omladinsku školu na Parku mladeži, a ove sezone je u 3. ligi imao 13 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak, piše Index.hr.

Alfa i Omega Splita, Slaven Žužul, imao je samo riječi hvale za njega.

“Čestitamo Marinu na transferu u momčad kao što je Rijeka i zahvaljujemo mu na svemu što je napravio za naš klub iako je još uvijek tako mlad. Njegov prelazak u prvoligaški klub dokaz je da se u našoj Omladinskoj školi i klubu radi jako dobro te da postoji interes još nekih klubova za naše druge igrače.

Marino će nam nedostajati jer je bio standardan član naše momčadi, ali nadamo se da ćemo ga uspješno nadomjestiti i uspjeti ispuniti naš cilj, plasman u viši rang. Premda smo u Trećoj ligi, proizvodimo igrače koji mogu igrati puno viši rang, a naša Omladinska škola radi odličan posao te se nadamo dolasku još igrača o kojima ćemo brinuti i nastojati ih naučiti da jednoga dana budu dio prve momčadi.”

Stoper koji je bio reprezentativac u drugom sportu

Drugi igrač koji je novo lice na Rujevici je 18-godišnji stoper Duje Dujmović koji je u prvoj polusezoni igrao za Solin u 2. HNL. Igrao je, između ostalih, i za Adriatic, Uskok i Krilnik.

Zanimljivo je da je u svojoj karijeri bio mladi reprezentativac Hrvatske, ali ne u nogometu, već u futsalu. Igrao je za splitski Universitas, futsal prvoligaša.

Za klub s Rujevice potpisao je ugovor na četiri i pol godine uz mogućnost posudbe u Solin, piše Index.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari