NAKON ČETIRI GODINE PAUZE

NOĆ HNK RIJEKA Mišković: ‘To mi je najveći cilj, a onda sve ostalo’

Nakon četiri godine pauze, u utorak je u dvorani Hotela Neboder, koji je dio Jadran hotela, partnera večeri, održana Noć HNK Rijeka

Ponovo su se na jednom mjestu okupili svi oni kojima je Rijeka u srcu i zajedno ispratili 2023. godinu koju će Rijeka zaključiti domaćom utakmicom protiv Rudeša. Uz Jadran hotele, partneri večeri bili su Aura, Vrbnička žlahtina, Jamnica i Coca cola.

U ugodnom druženju igrači, Uprava, sponzori, mediji i prijatelji kluba osvrnuli su se zajedno na proteklu godinu. Na otvaranju večeri prisutnima je još jednom predstavljen projekt Multifunkcionalnog kompleksa “Stadiona Kantrida”.

– Dobar večer, jako sam sretan i ponosan što vas vidim u ovakvom broju. Sretan sam i zadovoljan ove godine što smo sve napravili, od rezultata nadalje. Hvala svim trenerima koji su bili s nama, igračima i mislim da su dečki napravili dobar posao. Čeka nas još utakmica s Rudešom, vjerujemo u pobjedu da zadovoljni odemo na odmor. Hvala treneru i želim mu puno uspjeha i dalje. Idemo prema novim pobjedama. Hvala obitelji koja me podržava jer da nije njih vjerujte mi odustao bi od mnogih stvari, rekao je predsjednik Damir Mišković.

– Publika je nešto najbolje ove godine, imamo preko 13 tisuća članova, to je veliki preokret, ali vjerujem da su ljudi prepoznali da radimo puno i ovo je rekord za Rijeku. Zahvalio bi se gradu Rijeci na potpori, svim vijećnicima na potpori u projektu Stadiona Kantrida. Vjerujem da ćemo to realizirati, a poslije mogu i u penziju. To mi je najveći cilj, a onda sve ostalo, rekao je Damir Mišković.

Foto: Riportal

Prisutnima se zatim obratio i Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke.

– Drago mi je da Vas mogu pozdraviti u ime Grada Rijeke i moje ime. Čestitke igračima, treneru, stručnom stožeru i Upravi kluba na odličnom rezultatu u ovoj polusezoni. Bitno je naglasiti da svi ovdje koji navijamo za Rijeku imamo jedan cilj, a to je da Rijeka bude bolja. Drago mi je da smo nedavno zajedno predstavili inicijativu povratka na Kantridu. To je zajednički san svih nas. Još jednom čestitke svima. Želim vam dobru sezonu, da Rijeka bude prva ili negdje pri vrhu, rekao je Marko Filipović.

Rijeka je još jednom snažno potekla u 2023. godini, uz želje da 2024. godina bude još uspješnija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari