ODBOJKA - PRVA B LIGA ZAPAD

Nova uvjerljiva pobjeda odbojkašica Rječine! S 3:0 pobijedile su djevojke iz Crikvenice

Odbojkašice Rječine ubilježile su i treću pobjedu u Prvoj B ligi zapad savladavši u svojoj dvorani u Dražicama odbojkašice Crikvenice s 3-0 (25:11,25:9,25:13).

Nakon što su prošli vikend u gostima pobijedile Rovinj također s 3-0, Grobničanke su bez izgubljenoga seta savladale vrlo borbene djevojke iz Crikvenice.

Iako rezultatski utakmica ni u jednim trenutku nije bila neizvjesna, gledatelji su mogli uživati u stvarno dobroj odbojci i atraktivnim poenima uglavnom domaćih igračica.

Odličan je to uvod u iduću utakmicu koju će Rječina odigrati u srijedu također u Dražicama. Radi se o zaostaloj prvenstvenoj utakmici protiv odbojkašica Grobničana.

Kratak osvrt na jučerašnju utakmicu dala nam je odlična Tea Vranješ:

“U ovu utakmicu smo ušle s jakom željom za pobjedom što vjerujem da se i vidjelo. Jučerašnjim suparnicama čestitam na borbenosti, a svojim suigračicama na odličnoj igri. Jedna, može se reći rutinska pobjeda u kojoj nam se suparnice niti u jednom trenu nisu uspjele rezultatski približiti. Ovo je bila i prilika za isprobati neke promjene u postavi. Sve u svemu, dobra utakmica je iza nas. Sada nas očekuje lokalni derbi, utakmica s Grobničanom. Ovakvom igrom i s kompletnom postavom bit će sigurno zanimljivo, nadamo se još jednoj pobjedi. Čekamo ih spremne!”, poručila je Vranješ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari