NOGOMETAŠI RIJEKE U PORTUGALU: Pogledajte video s prvog dana priprema u Albufeiri

Nogometaši Rijeke doputovali su u Albufeiru, gradić na jugu Portugala koji će biti riječka baza idućih desetak dana za vrijeme priprema

Riječanima je ovoga puta trebalo 33 sata da stignu do željene destinacije nakon što je let iz Venecije u Lisabon u ponedjeljak popodne otkazan zbog tehničkih problema.

Jedinstven zaključak bio je: bolje zbog tehničkih problema na tlu, nego u zraku!

Riječko putovanje nastavilo se u utorak, a riječka ekspedicija svoju destinaciju dosegla je u utorak navečer u 20 sati po lokalnom odnosno 21 sat po srednjeuropskom vremenu.

Nogometaše Rijeke u srijedu ujutro dočekalo je sunce na treningu u Albufeiri. Lijepo vrijeme popravilo je raspoloženje nakon dugog puta na jug Portugala koji se, zbog tehničkih problema na avionu u Veneciji, pretvorio u pravu malu avanturu.

– Polako se slažemo, ima nas dosta novih. Najbitnije je da se nitko ne ozljedi, rekao je Filip Bradarić.

Vremena za odmor nema previše, već u četvrtak u Albufeiri na rasporedu je pripremna utakmica protiv Ferencvarosa u 17 sati po lokalnom odnosno 18 sati prema srednjeuropskom vremenu.

– Nema puno vremena, moramo se početi uigravati. Brzo dolazi prvenstvo, moramo što prije pohvatati konce igre i biti što bolji, ustvrdio je Bradarić.

Pogledajte prilog s treninga u Albufeiri:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari