KONFERENCIJSKA LIGA

Obojimo Rujevicu u bijelo! Večeras utakmica Rijeka – Djurgardens, iz kluba objavili upute za navijače

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke večeras (četvrtak) dočekuju Djurgardens (Stadion HNK Rijeka, 20.30 sati) u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige.

Ulazi na stadion se otvaraju u 19 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 16 sati, a na istočnim blagajnama od 18 sati. Na dan utakmice ulaznice se mogu kupiti i online putem linka:  https://ulaznice.nk-rijeka.hr/  isključivo za članove kluba.

Prodaje ulaznica na dan utakmice za gostujuće navijače Djurgardens IF neće biti na stadionu HNK „Rijeka“. Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima Djurgardens IF neće biti dopušten ulaz na ostale tribine već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

S obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja te pojačane sigurnosne mjere na ulazima molimo sve naše navijače da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Naglašavamo da su ulaznice personalizirane (na ime i prezime nositelja) i da je za ulaz na stadion obvezan i osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka) radi provjere istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili stadiona za gledatelje.

Pozivamo sve naše navijače da kao nekada na utakmicu dođu odjeveni u bijele majice ili dresove našeg najdražeg kluba te pruže gromoglasnu podršku našim igračima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari