RIJEŠIO SVE DVOJBE

Oko Sokolovo donijelo presudu: Strahonja se oglasio, nije bio penal, odluka suca je pogrešna

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogi nisu sigurni je li trebao biti dosuđen penal za Argentinu ili ne. Naše oko sokolovo, Marijo Strahonja, razjasnio je cijelu situaciju

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20 sati igra polufinale protiv Argentine. U 32. minuti dosuđen je kazneni udarac za Argentinu. Žuti karton je pritom dobio i Dominik Livaković koji je srušio prilikom izlaska Alvareza.

Messi je potom zabio za 1:0 s bijele točke, a mnogi nisu sigurni je li trebao biti dosuđen penal za Argentinu ili ne. Naše oko sokolovo, Marijo Strahonja, razjasnio je cijelu situaciju.

“Livaković je ovdje, kao vratar, imao sva prava i mogao je ući i postaviti kako se i postavio. Desnom nogom ju je spustio na tlo na vrijeme i on nije srušio igrača. Vratar smije biti u toj putanji. Ako pažljivo pogledate, onda vidite da je Livaković napravio sve što jedan vratar treba napraviti. I to je kriva odluka suca jer tu nije bilo razloga za kazneni udarac. Livaković nije išao na napadača i nije ga namjerno udario. Samo je došlo do sudara”, objasnio je Strahonja za HRT, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari