KONFERENCIJSKA LIGA

OLIMPIJA – RIJEKA 5:0 Đalović: Ispričavam se navijačima i svima kojima Rijeka nešto znači

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Nogometaši Rijeke poraženi su od Olimpije iz Ljubljane rezultatom 5:0 u play-offu UEFA Konferencijske lige, čime su s ukupnih 6:1 u korist slovenskog predstavnika u Europi završili svoj ovosezonski put na međunarodnoj pozornici.

Sve je bilo gotovo nakon prvih 45 minuta koliko je Olimpiji trebalo da postigne četiri pogotka i osigura europsku jesen.

Trener Rijeke Radomir Đalović ovako je komentirao utakmicu u Ljubljani.

– Prije svega želim se ispričati svim navijačima Rijeke i ljudima kojima Rijeka nešto znači. Očajna i blijeda predstava u ovako odlučujućem trenutku za naš klub. Poslije onakve utakmice u Osijeku, gdje smo 90 minuta odigrali kako treba sada je sve bilo loše. Primili smo gol u prvoj minuti, kasnije radili kardinalne pogreške i baš smo razočarani, rekao je Radomir Đalović.

Našoj momčadi kao da je nedostajalo energije da preskoči ovu europsku prepreku.

– Pričali smo, upozoravali, govorili igračima da moraju biti agresivni, da energija konstantno mora biti na nivou. Ispričavam se navijačima, a svojim igračima poručujem da imaju priliku u nedjelju da pokažu da je ovo bila loša večer i da se mogu iskupiti za ovako blijedo izdanje, zaključio je Radomir Đalović.

Izjavu Radomira Đalovića pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari