'OSTANI TU'

Oprašta li se Modrić danas od svetog dresa? Odluku je već donio, svi željno očekuju odgovor na ovo pitanje

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Mnogi priželjkuju da kapetan odradi još i kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, a možda i da zaigra tamo pa se tek nakon toga oprosti od reprezentacije

Došao je i taj dan. Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20.45 igra finale Lige nacija. Više od 20.000 hrvatskih navijača dolazi u Rotterdam podržati ‘Vatrene’, a traži se i karta više jer svi žele vidjeti kako Luka Modrić podiže trofej u hrvatskom dresu. Ali, zadnja prepreka na tom putu su Španjolci.

Ono o čemu se dosta piše i govori posljednjih dana je pitanje, odnosno odgovor na pitanje koje sve zanima: Hoće li se kapetan Modrić oprostiti od svetog dresa nakon finala Lige nacija?

‘Imam odluku, ali fokus sada nije na tome’

I sam Modrić je prije nekoliko dana rekao kako je donio odluku i kako će ju reći nakon što Liga nacija završi. Naravno, on tu informaciju ne mora javnosti obznaniti danas, ali postoji ta mogućnost. Modrić je o tome govorio u najavi polufinala natjecanja protiv Nizozemske.

“Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon toga. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome. Uvijek uživam igrati za reprezentaciju. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, nije da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da ne budem ovdje”, rekao je Modrić početkom tjedna.

Navijači mu pripremaju iznenađenje u desetoj minuti

Mnogi priželjkuju da kapetan odradi još i kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, a možda i da zaigra tamo pa se tek nakon toga oprosti od reprezentacije.

Navijači će stoga danas u 10. minuti utakmice pokušati posebnim stihovima uvjeriti Luku da ostane još malo.

“Svi u desetoj minuti krenite pjevati ove stihove: ‘Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu’. ZA LUKU! I tako par puta dok ne eksplodira sve!”, stoji u Instagram objavi stranice Volim Hrvatsku, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari