DRUGA HNL

Orijent 1919 doživio treći uzastopni poraz, Jarun iskoristio slabosti riječke obrane

Foto: Facebook

Odmah na početku drugoga dijela domaćini postignuli dva pogotka,  Orijent 1919 nije pokazao karakteristike momčadi koja se može vratiti u utakmicu

JARUN – ORIJENT 1919 3:0

ZAGREB – Igralište Kustošija. Utakmica 18. kola Druge HNL. Sudac: Duje Strukan (Split). Gledatelja 150.

Strijelci: 1:0 Groznica (46), 2:0 Florucz (49), 3:0 Karamatić (90+1)

JARUN: Spudić, Dajčer, Karamatić, Jugović, Vrbanić, Horvat (86 Blaževski), Dobrić, Geljić (70 Adžić), Groznica (86 Međimorec), Florucz, Aboubacar (61 Kelava)

ORIJENT 1919: Boglić, Macolić (83 Srzentić), Mulac, Komorski (53 Senčar), Delibegović (75 Marot), Fatić, Jadric (46 Bokulić), Gadže, Zrilić, Dukađin, Durdov (83 Jelić)

Nogometaši Orijenta 1919 doživjeli su treći uzastopni poraz na početku drugoga dijela sezone, piše Sportcom.hr.

Nakon poraza u dvama derbijima s vodećim momčadima (Varteks 1:2, Rudeš 0:1), Orijent 1919 je doživio uvjerljivi poraz od Jaruna.

Odmah na početku drugoga dijela domaćini su poveli, Groznica je na desnom boku u primanju lopte pobjegao Komorskom, ušao je iskosa u kazneni prostor i loptu prizemno poslao u mrežu uz bližu vratnicu – 1:0.

Tri minute kasnije Florucz je ubacio loptu iz kuta, Boglić je nespretno reagirao i loptu skrenuo u mrežu – 2:0.

Dvama olako primljenim pogocima Orijent 1919 je izgubio utakmicu u kojoj je opet iskazao nemoć u napadu, bitno se promijenila struktura igre u napadu u odnosu na prvi dio sezone.

U prvom dijelu utakmice Orijent 1919 je relativno mirno održavao ravnotežu, stvorila je riječka momčad nekoliko prilika.

Dukađin (19) je ušao iza leđa domaće obrane, Zrilić je pravodobno odigrao napadaču Orijenta 1919 koji nije dobro zahvatio loptu desnom nogom, Spudić je obrani bez problema.

Neposredno pred odlazak na odmor Gadže se pojavio na ulasku u kazneni prostor, gađao je desni kut domaćega vratara, Spudić je obranio udarac.

Nakon što je Jarun stekao vodstvo od dva pogotka razlike, domaća se momčad oslobodila pritiska, Orijent 1919 nije pokazao karakteristike momčadi koja je u stanju vratiti se u utakmicu.

Jarun je kroz posjed lopte kontrolirao utakmicu, u sudačkoj nadoknadi Karamatić je iskoristio konfuziju u gostujućoj obrani nakon ubačaja iz kuta, iz blizine je nogom skrenuo loptu u mrežu – 3:0, piše Sportcom.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari