DRUGA HNL

Orijent 1919 ponovno pokleknuo, BSK s Krimeje odnio važne bodove u borbi za ostanak

Ilustracija: Facebook

Orijent 1919 je u jedanaest utakmica u nastavku sezone doživio osam poraza. Četiri kola prije kraja sezone nastavio je ponirati prema trećoj ligi

ORIJENT 1919 – BSK 0:1

RIJEKA – Igralište na Krimeji. Utakmica 26. kola Druge HNL. Sudac: Mateo Erceg (Priseg). Gledatelja: 300

Strijelac: 0:1 Mihaljević (19)

ORIJENT 1919: Mohorović, Macolić, Stefanović, Ibrahim, Zuliani (80 Biškupović), Putnik, Fatić, Mohorovičić (46 Jadric), Zrilić (62 Durdov), Petrović (46 Demirović), Dukađin (80 Jelić)

BSK: Đilas, Gačić, Gbane, Majtanić, Mihaljević (78 Bernobić), Dobrijević, Periša, Župan, Ilić (73 Žutić), Mišić, Bjelanović (64 Čikvar)
¸
Nogometaši Orijenta 1919 doživjeli su novi poraz, ovoga puta bodove s Krimeje odnijela je momčad BSK-a, izravni konkurent za ostanak u ligi.

Orijent 1919 je u jedanaest utakmica u nastavku sezone doživio osam poraza, četiri kola prije kraja sezone nastavio je ponirati prema trećoj ligi, piše Sportcom.

Usred mini-serije ubačaja iz kuta u 19. minuti, lopta je usred kaznenog prostora u gužvi stigla na glavu Mihaljevića, koji ne da nije skočio, nego se malo sagnuo da bi loptu skrenuo u mrežu – 0:1.

U prvom dijelu ne baš kvalitetne utakmice gosti su bili dominantniji u posjedu lopte i nešto konkretniji, u 17. minuti Bjelanović je neočekivano ostao sam ispred Mohorovića, koji je uspio dohvatiti loptu upućenu glavom s leđa.

U 15. minuti Macolić je s gol-crte izbacio loptu u polje nakon još jedne statične reakcije domaće obrane kod ubačaja iz kuta, u 24. minuti Mohorović je obranio Mihaljevićev udarac.

Orijent 1919 je u prvom dijelu bio bezopasan, ništa konkretno domaća momčad nije napravila u napadu, jedini udarac prema vrataru gostiju uputio je Dukađin (40).

U drugom dijelu domaća je momčad bila aktivnija, stvarala je pritisak, zamjene su u završnici pojačale pritisak, ali pravih opasnosti za vratara Đilasa nije bilo.

Najbliži pogotku bio je Jelić, kada je u sudačkoj nadoknadi uklizao na Delibegovićev ubačaj.

Gosti su u drugom dijelu igrali na kontre, nekoliko su puta zaprijetili Mohoroviću (Čikvar 89, 77, Periša 88), piše Sportcom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari