OSAM SJAJNIH BORBI Prepuna dvorana uživala u sjajnom Opatija Fight Nightu 6

(Foto Borna Ćuk)

Do “vrha” napunjena opatijska dvorana uživala je u subotu navečer u dvosatnom borilačkom spektaklu Opatija Fight Night 6 koji je donio osam sjajnih borbi po pravilima profesionalnog boksa, kickboxinga i MMA.

U posljednjoj borbi večeri slavio je Ivan Stanić u izrazito teškoj borbi protiv Rumunja Ricua Beleniuca, koji je, baš kao što je i bilo najavljivano, pružio žestok otpor i publika je definitivno uživala u njihovih devet minuta okršaja. Presudila je u konačnici ipak nešto veća preciznost opatijskog borca koji se tako vratio na pobjedničke staze pred svojim navijačima.

Prije toga imali smo priliku gledati još jedan pravi rat u ringu između dva opasna teškaša – Riječanina Mladena Kujundžića i Čeha Vasila Ducara. Oba borca su se tijekom redovne tri runde našla u nokdaunu, lovili su pobjedu cijelo vrijeme prekidom, a kako je meč u regularnom dijelu bio izjednačen, suci su odlučili da će se odraditi dodatna četvrta runda. I u te posljednje tri minute udarci su sijevali zaista sa svih strana, a pobjedu je u konačnici odnio Kujundžić.

Veliki interes borilačkih fanova izazvala je i sama najava borbe između Luke Žeželića i Ante Širića. Mnoge je zanimalo hoće li presuditi Žeželićeva fizička nadmoć ili Širićeva tehnika, a na kraju ipak je slavio Luka nokautom u prvoj rundi. Nakon što je Žeželić Širića nokautirao krošeom, dogodila se i jedna sporna situacija gdje je Širić u padu primio dodatna dva udarca.

Nikola Božić krenuo je furiozno protiv svog suparnika Dalibora Topića te se većini činilo da je to borba koja će iznimno brzo završiti, ali su njih dvoje ipak odradili sve tri runde te je slavio OFC-ov član Božić.

Zlatko Bajić ubilježio je treću pobjedu u nizu prekidom u prvoj rundi. Borba je trajala približno svega jednu minutu kad je uputio snažan “middle kick” u jetru svog suparnika Nemanje Ponorca koji nakon toga nije uspio ustati.

Spomenimo i kako je Ivica Ćubić slavio u borbi po MMA pravilima nakon što su iz kuta Ivana Brguljana sredinom druge runde predali meč, a prije toga su nove pobjede u svojim karijerama ubilježili još Marin Slavić protiv Davida Zaplatara te Luka Pupek protiv Nikole Ivkovića.

Više od dvije tisuće ljudi stvorilo je odličnu atmosferu u dvorani, pa organizator može biti iznimno zadovoljan odrađenim poslom kad je u pitanju šesti po redu Opatija Fight Night. (Z. Z.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari