JOŠ DVA TJEDNA: Na Opatija Fight Nightu 6 devet vrhunskih borbi

Opatija Fight Night 6 ponovno će 31. listopada omogućiti brojnim fanovima atraktivnih borilačkih sportova da još jednom uživaju u pravom spektaklu na kojem će se u glavnim ulogama naći najbolji borci regije.

U Ri Info centru na riječkom Korzu danas je održana konferencija za medije na kojoj je event i službeno najavljen te su objavljene sve detaljnije informacije.

Što sve Opatija Fight Night 6 donosi predstavili su glavni trener OFC-a Mladen Kranjčec, menadžer OFC-a Zoran Zdelar, promotor Vedran Babić te borci Ivan Stanić i Luka Žeželić.

press2

“Ovog puta obraćam vam se isključivo kao trener OFC-a čijih čak osam boraca nastupa na eventu. To je zaista jedinstveni slučaj u ovom dijelu Europe da jedan trener iste večeri ima toliko svojih boraca u ringu. To iziskuje zaista iznimno velik napor, nije lako pripremiti toliko boraca, pogotovo kad se pred svima njima nalaze iznimno opasni protivnici. Vjerujem da će ipak sve proći u najboljem redu, a drago mi je i što ćemo publici predstaviti neke svoje nove mlađe borce”, rekao je OFC-ov trener Mladen Kranjčec, a nakon njega Vedran Babić se osvrnuo na protekle godine Opatija Fight Nighta te je istaknuo podatke da je nastupilo ukupno čak 104 borca iz 17 različitih država, a prošli event bio je emitiran i tri večeri za redom na Eurosportu u 57 država.

Borci se trenutno nalaze u najtežem dijelu priprema, otprilike dva tjedna prije ulaska u ring na rasporedu imaju opasne sparinge, koji unatoč maksimalnoj zašitnoj opremi uvijek predstavljaju svojevrsni rizik. “Trener nam je odlično posložio pripreme, zaista svi treniramo iznimno naporno. Mene očekuje vrlo teška borba, moj protivnik Beleniuc čini se čvrstim borcem koji se ne libi ući u razmjenu udaraca, pa će publika zasigurno uživati u našem okršaju. Meni je uvijek posebno zadovoljstvo nastupati pred domaćim navijačima, iako me to ponekad zna i ponijeti u ringu”, rekao je Stanić.

“O mom protivniku rezultati sve govore, kao što je rekao naš menadžer kluba. Radi se o aktualnom europskom i svjetskom juniorskom vice-prvaku koji je ove godine već nastupio dva puta u Opatiji te je u oba slučaja slavio, a na meni je sad da se pobrinem da mu taj pobjednički niz prekinem”, rekao je Žeželić koje očekuje meč protiv Ante Širića iz Zagreba.

“Na rasporedu će se naći devet iznimno atraktivnih mečeva, a kod sastavljanja popisa borbi bilo nam je vrlo bitno da borci budu što ujednačenije kvalitete. Vjerujem da smo u tome i uspjeli te sam siguran da publiku očekuje spektakl kakav zaista ne smiju propustiti, a prema svim najavama dvorana će biti u potpunosti ispunjena”, dodao je Zoran Zdelar.

Ulaznice se po cijeni od 70 kuna za tribinu mogu kupiti na više od deset prodajnih mjesta širom Primorsko-goranske županije, a detaljnije informacije mogu se pronaći na adresi http://www.ofc.hr/ulaznice

Popis borbi:

MMA: Stipe Bekavac VS Aramis Alberti
K1: Mladen Kujundžić VS Vasil Ducar
K1: Ivan Stanić VS Ricu Beleniuc
K1: Zlatko Bajić VS Grega Smole
K1: Nikola Božić VS Ivan Bilić
K1: Luka Žeželić VS Anto Širić
MMA: Ivan Brguljan VS Ivica Ćubić
K1: Marin Slavić VS David Zaplatar
K1: David Laginja VS Klemen Pekolj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari