OTKAZANO JOŠ JUČER: Učlanjivanje navijača u udruge Plavo-bijeli otok i KN Armada u Malinskoj otkazano zbog pretijesnog prostora za 150 navijača

Foto: Dražen Suvić

Prekjučer je za ovu subotu, 20. siječnja, dogovoreno okupljanje članova i simpatizera udruge Plavo-bijeli otok i Kluba navijača Armada u Kings caffeu u Malinskoj te zajedničko gledanje utakmice Hrvatska-Norveška

No kako su iz udruga Plavo-bijeli otok i KN Armada policiji istoga dana prijavili dolazak oko 150 navijača, bilo je jasno da Kings caffe koji ima ukupno tek 34 mjesta za goste lokala tu feštu neće moći organizirati iz objektivnih razloga, premda im je to bila velika želja.

Stoga je Kings caffe u Malinskoj rečeno okupljanje morao otkazati, rečeno nam je iz menadžmenta caffea, s čime su jučer upoznati i udruga Plavo-bijeli otok i Klub navijača Armada.

Tako će se večeras, ukoliko udruge Plavo-bijeli otok i KN Armada u posljednji trenutak ne organiziraju okupljanje na nekom drugom mjestu, u Malinskoj održati samo Bila noć Hajduka u hotelu Malin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari