VEČERAS ‘BITI ILI NE BITI’ Nemamo pravo na kiks: Hrvatska u utakmici protiv Norveške mora pokazati svoje najbolje izdanje

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Neizvjesna utakmica protiv Bjelorusije nije ostavila dobar dojam o igri naših rukometaša, koji bi u večerašnjoj ‘biti ili ne biti’ utakmici morali pokazati svoje najbolje izdanje

Iako su hrvatski rukometaši drugi krug natjecanja otvorili pobjedom, nakon utakmice s Bjelorusijom ostao je gorak okus. Kauboji, kojima bi sve osim medalje na domaćem terenu bio neuspjeh, jedva su pobijedili ne baš rukometnu velesilu Bjelorusiju.

Do kraja neizvjesna utakmica nije ostavila dobar dojam o igri naših rukometaša, a ukoliko želimo ostvariti mogućnost prolaska u daljnji tijek prvenstva, danas ne smijemo podbaciti.

Podsjetimo kako je i na samom kraju utakmice, točnije, osam sekundi prije kraja, Hrvatska u zagrebačkoj Areni imala vodstvo 24:23, a Bjelorusija je krenula u napad. Dok je Karvatsky jurio u napad, Červar ga je omeo, zbog čega je EHF pokrenuo disciplinski postupak protiv hrvatskog izbornika i kaznio ga s tri tisuće eura.

Uoči večerašnje “biti ili ne biti” utakmice protiv Norveške, izbornik Lino Červar je na konferenciji za medije prepustio ulogu favorita Norveškoj. Inzistira na snažnoj obrani i na brzoj tranziciji iz napada u obranu, a izvršio je i pravo na četvrtu zamjenu igrača na Europskom prvenstvu, pa je tako za današnju utakmicu umjesto Ivana Pešića u sastav vraćen Mirko Alilović. Povratkom Alilovića očekuje snažniji utjecaj golmana na rezultatski tijek, a Hrvatska, ako želi pobijediti, večeras mora pokazati svoje najbolje izdanje.

Studijsku emisiju pratite od 19:20, nakon čega je na rasporedu rukometna utakmica protiv Norveške u 20:30.

Ukoliko niste uz TV, možete nas pratiti na RTL Play platformi (play.rtl.hr).

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari