SAMO JEDNA NEPOZNANICA

Ovo su parovi hrvatskog nogometnog kupa: Rijeka protiv Libertasa iz Novske, Grobničan s Varaždinom!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dobili smo parove za prvo kolo hrvatskog nogometnog kupa koje počinje za četiri tjedna. Naslov brani Hajduk

Završene su kvalifikacije za hrvatski nogometni kup pobjedom Jadran Luka Ploče protiv Tomislava iz Drnja kod Koprivnice s visokih 4:1.

Taj susret je bio zanimljiv jer smo nakon njega dobili parove za prvo kolo hrvatskog nogometnog kupa koje počinje za četiri tjedna, a Hajduk brani naslov.

Rijeka je dobila u ždrijebu Libertas iz Novske a Grobničan momčad Varaždina.

U prvom kolu Hajduk će na turneju obrane naslova u Slavoniju kod Omladinca iz Gornje Vrbe a nogometaši Dinama neće imati tako dalek put – oni će igrati na zapadu Zgareba protiv Ponikvi.

Osijek će također na nedaleko gostovanje kod Kutjeva. Slaven Belupo će igrati s Moslavinom u Kutini a Gorica protiv Zagoreca iz Krapine.

Ostali parovi su: Croatia Zmijavci – Rudeš, Vukovar 1991 – BSK Bijelo Brdo, Karlovac 1919 – Vinogradar, Jadran Poreč – Oriolik, Jadran LP, Cibalia – Zagreb.

Treba napomenuti i kako Istra 1961 i Šibenik još ne znaju točno s kim će igrati, s obzirom da isti koeficijent imaju Radnik iz Križevaca i Unešić iz Zagore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari